Σχετικά με τη boite

Γιατί Μπουάτ Σουρεάλ;

Μπουάτ γιατί είναι ένα κουτί που περιέχει επιλεγμένα διασκεδαστικά οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα. Σουρεάλ γιατί πολλές φορές αυτή η επιλογή λειτουργεί αυθόρμητα, προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο το ασυνείδητο, χωρίς κανένα στοιχείο αυτολογοκρισίας ή ηθικού και αισθητικού περιορισμού.

Ίδρυση & Ιστορία

Ο παρών σταθμός γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2012, με στόχο να αποτελέσει καταφύγιο ανεξάρτητων οπτικοακουστικών πληροφοριών και ερεθισμάτων που ως μοναδικό σκοπό έχουν την ψυχαγωγία, την διασκέδαση και τη θετική διάθεση.
Μέχρι το 2016, ο σταθμός λειτούργησε live με 26 διαφορετικές εκπομπές σε καθημερινή βάση. Πίσω από το μικρόφωνο βρέθηκαν 42 ανθρώποι που μοναδικό κίνητρο είχαν την αγάπη για τη μουσική.
Από τότε η Μπουάτ εκπέμπει χωρίς live εκπομπές αλλά και χωρίς τυχαίες λίστες. Η μουσική είναι επιλεγμένη με ένα και μόνο κριτήριο.

Μουσικές επιλογές

Οι μουσικές επιλογές βασίζονται όσο είναι δυνατόν στη πρώτη εντύπωση που έχει δημιουργηθεί. Είναι αυτή και μόνο αυτή που αποκτάει κανείς στην πρώτη επαφή με ένα τραγούδι και οχι μετά απο συνεχόμενη επανάληψη και ενδεχόμενη πλύση εγκεφάλου που διαστρέφει την αυθεντική αισθητική.

Αρθρογραφία

Η Μπουάτ είναι ένα κουτί που περιέχει διασκεδαστικά ερεθίσματα.
Εκτός από τις μουσικές επιλογές, παρέχει ένα προσεκτικά φιλτραρισμένο και επιλεγμένο μείγμα διαφορετικών πληροφοριών, άρθρων, αναλύσεων, και απόψεων.
Για την Μπουάτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαχωρίζει όχι μόνο τις ενότητες της ενημέρωσης αλλά και το είδος και την πηγή των κειμένων που δημοσιεύει.

X