Θεσσαλονίκη: Την 1η Δεκεμβρίου 2013 δίνεται σε χρήση η Νέα Παραλία

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Nov 06 2013

Θεσσαλονίκη: Την 1η Δεκεμβρίου 2013 δίνεται σε χρήση η Νέα Παραλία

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, όταν θα γίνει η δεύτερη πιλοτική πεζοδρόμηση της λεωφόρου Νίκης, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να περπατήσουν χωρίς κανένα εμπόδιο από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, αφού τότε θα δοθεί επίσημα για χρήση από το κοινό η αναπλασμένη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη: Την 1η Δεκεμβρίου 2013 δίνεται σε χρήση η Νέα Παραλία

Αυτό ανέφερε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Ανδρέας Κουράκης. Ο ίδιος τόνισε ότι το έργο παραδίδεται εμπρόθεσμα, αφού ο χρόνος λήξης της σχετικής σύμβασης για την ολοκλήρωση των εργασιών ολοκληρώνεται στο τέλος του 2013.
Ro2.biz

«Θα μπορούσαμε να παραδώσουμε 10 – 15 ημέρες νωρίτερα το έργο, αλλά αποφασίσαμε να το κάνουμε την 1η Δεκεμβρίου, ώστε να συμπέσει με τη γιορτή πεζοδρόμησης της λεωφόρου Νίκης και να μπορέσουν να περπατήσουν οι πολίτες από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι το Μέγαρο Μουσικής», είπε στην EgnatiaPost o κ. Κουράκης.

Μπουάτ σουρεάλ
X