Αποκαταστήστε την παρθενιά σας σε 5 λεπτά!

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Dec 07 2013

Αποκαταστήστε την παρθενιά σας σε 5 λεπτά!

Σύμβολο αγνότητας και καθαρότητας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου ο παρθενικός υμένας. Μάλιστα στη χώρα μας ο γαμπρός συνήθιζε μέχρι πρότινος να υποδεικνύει  στους συγγενείς του το ματωμένο σεντόνι για να επιδείξει την αγνότητα της γυναίκας που παντρεύτηκε.


Οι Κινέζοι θέλοντας να αποκαταστήσουν την …τιμή των γυναικών που κρατούν ένοχα μυστικά αλλά ο μέλλον σύζυγός τους θέλει να έχει το πρώτο λόγο στην ερωτική ζωή τους κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο σετ  το«Artificial Hymen Kit το οποίο υπόσχεται να αποκαταστήσει τη χαμένη παρθενία, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Μάλιστα οι  δημιουργοί του πρωτότυπου αυτού σετ, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «η χρήση του μπορεί να βοηθήσει πολλές γυναίκες με… ένοχα μυστικά, να παντρευτούν τον καλό τους με αξιοπρέπεια και… καθαρό το μέτωπο!»

Το σετ το οποίο κοστίζει 30 δολάρια περιλαμβάνει ψεύτικο αίμα και μία «μεμβράνη». Οι υποψήφιες το τοποθετούν  στα γεννητικά τους όργανα  λίγο  πριν κάνουν σεξ για πρώτη φορά με το σύντροφό τους ώστε  να τους κάνουν να πιστέψουν ότι… έχουν παρθενικό υμένα!

Με τη φράση ”Έχετε την πρώτη σας νύχτα πίσω ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία δυσκολία!, το μοναδικό Artificial Hymen Kit έρχεται στο χώρο σας”  προσφέρεται το σετ μέσα στο οποίο παρέχονται και λεπτομερέστατες οδηγίες χρήσεις:

«Βάλτε τη ματωμένη μεμβράνη προσεκτικά 15-20 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή. Σε πολύ λίγο χρόνο θα αισθανθείτε πιο «σφιχτή». Όταν έρθετε σε επαφή  η μεμβράνη θα ενεργοποιηθεί, βγάζοντας όσο κόκκινο υγρό απαιτείται!

Στην Αμερική το εν λόγω σετ κάνει τρελές πωλήσεις αφού πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες σπεύδουν να το προμηθευτούν για να το χρησιμοποιήσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους.
Για την ιστορία να σημειωθεί  ότι μια δημοσιογράφος από το  «The New York Magazine» μπήκε στο πειρασμό να το χρησιμοποιήσει ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμασι  την εγκυρότητα του.
Το πείραμα όπως η ίδια περιέγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ της στέφθηκε με αποτυχία ενώ όπως υποστήριξε γεμίσει με… μπογιές.

Πηγή: iatropedia.gr
Μπουάτ σουρεάλ
X