Στα χιονοδρομικά ...με σιδηρόδρομο!

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Dec 02 2013

Στα χιονοδρομικά …με σιδηρόδρομο!

«Πακέτα» χιονοδρομικού τουρισμού για τους λάτρεις του σκι ετοιμάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία εστιάζει τις προσπάθειές της για προσέλκυση περισσότερων επιβατών στις σιδηροδρομικές εκδρομές.Έτσι, από το τέλος Δεκεμβρίου ή τις αρχές Ιανουαρίου η εταιρεία…

 θα ξεκινήσει την προσφορά ολοκληρωμένων εκδρομών σε χιονοδρομικά κέντρα δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να αγοράσουν «πακέτο», στο οποίο εκτός της σιδηροδρομικής μετακίνησης θα περιλαμβάνονται το εισιτήριο για το χιονοδρομικό, η οδική μετακίνηση από και προς τον σταθμό του τρένου και εάν το επιθυμεί ο ταξιδιώτης, το φαγητό, η διαμονή ακόμα και η είσοδος σε κοντινά μουσεία.
Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει από τα χιονοδρομικά κέντρα του Χελμού, του Πισοδερίου και του Παρνασσού, με τα οποία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκεται σε συνεννοήσεις.
Αντίστοιχα τουριστικά πακέτα ετοιμάζει και για το επόμενο καλοκαίρι σε συνεργασία με κάμπινγκ στα παράλια της Πιερίας αλλά και στη Σαμοθράκη, για την οποία η αναχώρηση του πλοίου είναι απόλυτα συγχρονισμένη με την άφιξη του τρένου στην Αλεξανδρούπολη.
Σχεδιασμός
Παράλληλα η εταιρεία μετατρέπει σε στρατηγικό σχεδιασμό της την ένταξή της στις τοπικές κοινωνίες παρουσιάζοντας και διαφημίζοντας έθιμα και παραδοσιακές γιορτές των πόλεων, τις οποίες συνδέει. Έτσι, μέσω της ιστοσελίδας της αλλά και των ενημερωτικών δελτίων που αποστέλλει θα ξεκινήσει την προώθηση προορισμών, όπως π.χ. της Φλώρινας, η οποία διοργανώνει κάθε Χριστούγεννα τις παραδοσιακές φωτιές, ένα από τα μακροβιότερα έθιμα της Μακεδονίας.

Εκτός από τις οργανωμένες εκδρομές, πάντως, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξακολουθεί να δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες εκδρομέων, συλλόγους και σχολεία να ναυλώσουν ένα από τα δύο παραδοσιακά τρενάκια, αυτό του Πηλίου και τον οδοντωτό Διακοπτού – Καλαβρύτων. Το πρώτο δεν έχει τακτικά δρομολόγια τον χειμώνα, ενώ το δεύτερο λειτουργεί και με τακτικά δρομολόγια, όπως και το τρένο που συνδέει το Κατάκολο με την Ολυμπία.
Στα σχέδια της εταιρείας είναι και η συνέχιση των θεματικών εκδρομών στην Πελοπόννησο, οι οποίες ξεκίνησαν πέρυσι προκαλώντας το ενδιαφέρον ακόμα και τουριστικών πρακτόρων από το εξωτερικό.

πηγή ethnos.gr

Μπουάτ σουρεάλ
X