Το πρώτο "χαρισομάγαζο" στην Θεσσαλονίκη!

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Nov 10 2013

Το πρώτο “χαρισομάγαζο” στην Θεσσαλονίκη!

Πως θα σας φαινόταν, εάν όχι μόνο δεν πετούσατε τα ρούχα σας, αλλά και εάν μπορούσατε να εντοπίσετε κρυμμένους «θησαυρούς» τους οποίους θα μπορούσατε να αποκτήσετε… δωρεάν;
Ότι πάρεις... όσο θες! Το πρώτο "χαρισομάγαζο" στην Θεσσαλονίκη!

Μία ομάδα πέντε εθελοντών αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα την ιδέα αυτή και άνοιξε το πρώτο χαρισομάγαζο «Πάρε-Δώσε» στην Θεσσαλονίκη.

Είναι κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο χαρισομάγαζο στην πόλη επι της Ιασωνίδου 14 (Υπόγειο) με τεράστια ποικιλία ρούχων αλλά και άλλων μικρο αντικειμένων που μπορούμε να πάρουμε ΔΩΡΕΑΝ!
xarisomagazo-2

Στο χαρισομάγαζο μπορούν ολοι να φέρουν τα πάντα (εκτός ογκώδη) και οι εθελοντές βάζουν στην “βιτρίνα” τα καλύτερα για εσάς, τα υπόλοιπα πάνε σε ιεραποστολές σε τρίτες χώρες και φυσικά σε οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Ένα κοινωνικό έργο με σκοπό τίποτα καλό να μην πηγαίνει στις χωματερές.

Στο χώρο υπάρχει κουμπαράς για τα βασικά λειτουργικά του χώρου (Ενοίκιο, Ρεύμα, Διαφημιστικά κ.α)

dwse-pare.gr/

Ιασωνίδου 14 – Θεσσαλονίκη

Ώρες λειτουργίας : 17:00-20:00

Τηλέφωνο: 2312-203040

Πηγη: Thesout.gr

Μπουάτ σουρεάλ
X