Η πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται σε γήπεδο ράγκμπι!

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Oct 23 2013

Η πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται σε γήπεδο ράγκμπι!

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν! Φώτα, χορτάρι, καθαριότητα…
Η πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται σε γήπεδο ράγκμπι! (Photo and video)

Αυτό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, επισυνάπτοντας την φωτογραφία από τις προετοιμασίες, για να μετατραπεί η πλατεία Αριστοτέλους σε ένα μεγάλο γήπεδο ράγκμπι.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών & Γυναικών Ελλάδας Ράγκμπυ, Σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα και θα πραγματοποιηθούν Αγώνες Ράγκμπυ 7s σε μια προσπάθεια να γίνει ευρέως γνωστό το άθλημα και να κοινοποιηθεί η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπυ στην Θεσσαλονίκη τον Μάη του 2014.
Η εμπειρία και το θέαμα που θα παρακολουθήσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης είναι μοναδικό και σίγουρα θα παραμείνει ανεξίτηλο κομμάτι στις καρδιές τους. 
Στην Ελλάδα το άθλημα έχει μικρή διάδοση. Εποπτεύεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι ή (ΕΟΡ), που ιδρύθηκε μόλις το 2004 και ανήκει στη Παγκόσμια Ομοσπονδία Ράγκμπι, διεθνή έκφραση του ράγκμπι γιούνιον (15 παικτών). Η εθνική ομάδα ράγκμπι ανδρών συγκροτήθηκε το 2005 και μετέχει στην κατηγορία 3C της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (FIRA).

Μπουάτ σουρεάλ
X