Ψάρι που τρώει ανθρώπινους όρχεις, βρέθηκε στο Σηκουάνα

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Sep 05 2013

Ψάρι που τρώει ανθρώπινους όρχεις, βρέθηκε στο Σηκουάνα

Ο φόβος και ο τρόμος των ψαράδων, εντοπίστηκε στο Σηκουάνα. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του
Ένα σπάνιο ψάρι που δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στους όρχεις εντόπισε την περασμένη εβδομάδα ψαράς, στο Σηκουάνα.
Ανήκει στο είδος Pacu –”ξάδερφος” των Piranha, γνωστό με το παρατσούκλι “Ο Καρυοθραύστης”. Το εν λόγω ψάρι έχει κοφτερά δόντια, το μήκος του μπορεί να φτάσει τα 88 εκατοστά και το βάρος του τα 25 κιλά.
Η Γαλλική αστυνομία μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το ψάρι το οποίο ευθύνεται για το θάνατο δεκάδων ψαράδων από αιμορραγία μετά από επίθεση που δέχθηκαν.
Το επικίνδυνο ψάρι βρίσκεται στα περισσότερα ποτάμια του Αμαζονίου, ενώ έχει, επίσης, εντοπιστεί στην Παπούα Νέα Γουινέα, όπου πιστεύεται ότι εισήχθη για την ενίσχυση των ιχθυαποθεμάτων.
“Τα Pacu δεν είναι, συνήθως, επικίνδυνα για τους ανθρώπους, ωστόσο έχουν αναφερθεί περιστατικά σε άλλες χώρες, όπως είναι η Παπούα Νέα Γουινέα, όπου έκοψαν τους όρχεις μερικών ανδρών”, είπε ο Χένρικ Καρλ, εμπειρογνώμονας ψαριών, του Δανέζικου Εθνικού Ιστορικού Μουσείου.
Τον περασμένο μήνα εντοπίστηκε και ένα τέτοιο ψάρι 20 εκατοστών, ανοικτά της νότιας ακτής της Σουηδίας.
X