Το προφυλακτικό του μέλλοντος κάνει ηλεκτροσόκ στο μόριο του χρήστη

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Feb 24 2014

Το προφυλακτικό του μέλλοντος κάνει ηλεκτροσόκ στο μόριο του χρήστη

Το digital προφυλακτικό που προκαλεί μικρά ηλεκτροσόκ είναι γεγονός

Οι εταιρείες βάζουν τα δυνατά τους κάθε τόσο για να λανσάρουν νέα προϊόντα που θα ενθαρρύνουν τη χρήση προφυλακτικών ανά τον κόσμο.
Πολλοί επικαλούνται τη μείωση της απόλαυσης για να μην χρησιμοποιούν προφυλάξεις. Την ίδια ώρα τα αφροδίσια νοσήματα σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκονται σε έξαρση.

Κάπως έτσι και μελετώντας το ενδιαφερόμενο κοινό, οι επιστήμονες Fraz Peer και Andrew Quitmeye του Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Georgia αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα τη νέα τους πατέντα.
Πρόκειται για ένα “ηλεκτρικό” προφυλακτικό, διαφορετικό από οτιδήποτε ξέραμε μέχρι τώρα.
Το νέο προϊόν είναι κατασκευασμένο από αγώγιμο υλικό, με τη βοήθεια ενός microcontroller LilyPad Arduino, έχοντας πάνω του ηλεκτρόδια για να παρέχει μικρά ηλεκτρικά ερεθίσματα κατά μήκος του κάτω μέρους του άξονα του, για αυξημένη διέγερση και ευχαρίστηση, παρακινώντας με αυτόν τον τρόπο το χρήστη του να μην το αποφεύγει.
Για την ώρα το project βρίσκεται υπό δοκιμή. Η χρήση του δεν μπορεί να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια καθώς ενδέχεται να προκαλέσει ισχυρό ηλεκτροσόκ στο μόριο του χρήστη. Χρειάζεται ακόμα δουλειά κοινώς.
Οι δημιουργοί του προσπαθούν να εμφυτεύσουν τους αγωγούς κατά μήκος της εσωτερικής επιφάνειας του προφυλακτικού κατά τη διαδικασία κατασκευής του για πιο διακριτικό αποτέλεσμα.
Το project τους έχει τοποθετηθεί για χρηματοδότηση από το κοινό, στο crowdfunding site IndieGogo, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το μεγαλεπήβολο σχέδιο τους.

Πηγή:news247.gr

Boite surreal – Μπουάτ Σουρεάλ 
X