Ζωντανοί σουρεαλιστικοί… πίνακες!

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Oct 08 2013

Ζωντανοί σουρεαλιστικοί… πίνακες!


Ο καλλιτέχνης Sebastian Bienik ζει και εργάζεται στο Βερολίνο και έχει μια μεγάλη αγάπη στον Πικάσο και τα έργα του. Μόνο που η αντιγραφή της τεχνοτροπίας του αγαπημένου του ζωγράφου γίνεται με πρωτότυπο και εκκεντρικό τρόπο. Ο καλλιτέχνης δημιουργεί ζωντανά έργα Τέχνης τα οποία κυκλοφορούν στο δρόμο, παίρνουν το Μετρό, κάθονται στο παγκάκι ή πίνουν τον καφέ τους.
Ζωντανοί σουρεαλιστικοί… πίνακες!!! (PHOTOS)

Κι όλα αυτά με τη χρήση του μακιγιάζ που εφαρμόζεται στο πλαϊνό μέρος του προσώπου ενός μοντέλου. Με κραγιόν και μολύβια ο Sebastian ζωγραφίζει τα μοντέλα αλά Πικάσο και στη συνέχεια τα ακολουθεί στο δρόμο, στην καθημερινότητά τους, φωτογραφίζοντας άκρως σουρεαλιστικές σκηνές. Με τίτλο Doublefaced, η συλλογή του εντυπωσιάζει τους λάτρεις και μη του Πικάσο.

Μπουάτ σουρεάλ
X