Για όλα τα γούστα! Γίνε μέτοχος στο νέο ριάλιτι-πορνό και δώσε εσύ «διαταγές» στις πορνοστάρ

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Sep 17 2013

Για όλα τα γούστα! Γίνε μέτοχος στο νέο ριάλιτι-πορνό και δώσε εσύ «διαταγές» στις πορνοστάρ

sexy couple-570

Νέο ριάλιτι – πορνό θα γυρίσουν στις ΗΠΑ, όπου θα χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κόσμο και θα αφήνει τους χρηματοδότες- κόσμο να «δίνουν διαταγές» στο τι θα κάνουν οι συμμετέχοντες.

Οι Τζέιμς Φράνκο, Ζάκ Μπράφ και Μελίσα Τζόαν Χάρτ έχουν κάτι κοινό πλέον με τους γνωστούς παραγωγούς πορνό, έχουν δηλώσει συμμετοχή να χρηματοδοτήσουν ένα πρωτότυπο εγχείρημα.
Η εταιρεία παραγωγής πορνό Shane’s World Studios είναι η πρώτη εταιρεία πορνό που θα γυρίσει μια πλήρως χρηματοδοτούμενη ταινία πορνό από χρήματα του ίδιου του κόσμου-θεατών. Η εταιρεία που θα γυρίσει ριάλιτι πορνό, «συγκεντρώνει χρήματα από τους θαυμαστές για μια νέα σειρά που ονομάζεται Shane’s World 43».
«Βασικά, παίρνουμε τις πορνοστάρ σε εκδρομές και μαγνητοσκοπούμε ότι κάνουν» δήλωσε μάλιστα στην Huffington Post ο Μέγκαν Στρόουκς, Πρόεδρος της Shane’s World,. Στο παρελθόν, έχουμε ταξιδέψει στο Άγιο Μαρτίνο, Κέι Γουέστ και στο Μεξικό.
Οι χρηματοδότες, θα μπορούν να επιλέξουν μάλιστα την τοποθεσία που θα γυριστεί,τους πρωταγωνιστές και τις δραστηριότητες που θα επιλέξουν να κάνουν μεταξύ τους, τα ερωτικά παιχνίδια που επιθυμούν και τα sex toys που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.

Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου εγχειρήματος βρίσκεται στον ιστότοπο Offbeatr.
Με το δωρεάν πορνό που είναι παρέχεται πλέον στον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο, φαίνεται ότι η βιομηχανία πορνό αναγκάζεται να ανακαλύψει νέους τρόπους να συγκεντρώσει χρήματα.
«Το μοντέλο επιχείρησης αλλάζει και πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις εποχές» αναφέρει ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Shane’s World Μπράιαν Γκράντ. Είμασταν οι πρώτοι που έφεραν πορνοστάρ στα πανεπιστημιακά πάρτυ και το πρώτο στούντιο που έστειλε μαύρο άνδρα σε έναν άσπρο και τρείς Ασιάτες σε ταξίδι μέχρι το Μεξικό. Μας αρέσει να πρωτοπορούμε».
Μέχρι στιγμής βέβαια, τα στοιχεία δεν δείχνουν τόσο αισιόδοξα καθώς το ποσό που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στις 45 μέρες που έχει αναρτηθεί είναι μόλις 25.000 δολάρια.

X