Ήρθε ο δονητής του μέλλοντος που κάνει προσομοίωση στοματικού σεξ

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Feb 09 2014

Ήρθε ο δονητής του μέλλοντος που κάνει προσομοίωση στοματικού σεξ


 

Ξεχάστε τις κούκλες τριών οπών. Και τους παλιομοδίτικους δονητές. Το μέλλον των sex toys είναι εδώ. Μοιάζει με διαστημικό αντικείμενο, λείο και στρογγυλό.

Μόλις όμως πατήσετε ένα κουμπί, διαθέτει ειδικές δονήσεις (σε πολλές ταχύτητες εννοείται) που προσομοιάζουν με τις κινήσεις που κάνει η γλώσσα.
Για να καταλάβετε πως δουλεύει φέρτε στο μυαλό σας αυτές τις πολυθρόνες μασάζ που νιώθει κανείς στην πλάτη και τον αυχένα του μια μαλακή πίεση. Έτσι και η συγκεκριμένη συσκευή μόλις ενεργοποιηθεί ξεκινάει ένα είδος μασάζ που μοιάζει πολύ με εκείνο στον στοματικό έρωτα.
Το μόνο δυσάρεστο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η τιμή του που κυμαίνεται στα 170 δολάρια και δεν προβλέπεται να πέφτει.

Πηγή: news247.gr

Μπουάτ σουρεάλ
X