CarSex spots | Δημόσια ηδονή στην πόλη

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Dec 13 2015

CarSex spots | Δημόσια ηδονή στην πόλη

Δεν χορεύει πλέον ο κόσμος. Τώρα μόνο «Car me» to the end of love καλέ μου Leonard.
Ακολούθησε τα ερωτόνια των σεξορεβυθούληδων της πόλης και ανακάλυψε τα ανομολόγητα σημεία δημόσιων ηδονών, το κοινό μυστικό της ατζέντας των αμαξάτων εραστών που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά κρατώντας τον τίτλο περί ερωτικής πόλης ζωντανό και τις θέσεις ζεστές για τους επόμενους.
Σε είχε δουλέψει και εσένα φίλος από την Αθήνα διαπιστώνοντας πως στην Θεσσαλονίκη αντιστοιχούν περισσότερα από 1 ΙΧ σε κάθε σπίτι; Τώρα που είναι το μόνο εναπομείναν περιουσιακό στοιχείο από τον καιρό των παχιών αγελάδων ήρθε η ώρα να γίνει η απόσβεση «αλλιώς». Μπορεί να μην έχουμε που να τα παρκάρουμε τις πρωινές ώρες σε αυτή την πόλη αλλά σίγουρα μπορούμε να σου εξομολογηθούμε πού θα τα βρεις τις νύχτες.
Λίγο ο απογαλακτισμός που δεν το προσθέτεις στην λίστα των φόρτε του Έλληνα και περισσότερο η οικονομική κρίση που εξανάγκασε ακόμα και αυτόν που απογαλακτίστηκε από τα 11 να επιστρέψει στο πατρικό του, άφησαν άστεγο τον έρωτα της πόλης και τους ασυγκράτητους εραστές της με το πουλάκι στο χέρι.
Η ανεργία μπορεί να εξαντλεί τις δυνατότητες για την εύρεση χώρου όχι όμως και την εφευρετικότητα του Θεσσαλονικιού που αψηφά νόμους, αδιαφορεί για τα βλέμματα και παρκάρει όπου παρκάρεται , κάνοντάς το όπου γίνεται γιατί «πονάει το μυαλό του» και είναι κοντά στο να αναγάγει το «αμαξάτο» σε ειδικό section του youporn.
Στα ανομολόγητα σημεία δημόσιων ηδονών, κοινό μυστικό στην ατζέντα των εραστών της πόλης, ανάμεσα στα νοτισμένα τζάμια “σεισμικών” αυτοκινήτων, στις κατά λάθος κόρνες και στο κλέψιμο ατακών από μισάνοιχτα παράθυρα, υπερβαίνει όλων η συνθήκη ομερτά ανάμεσα στους αμαξάτους, για τα παγωμένα βλέμματα προσώπων που αποκαλύπτονται όταν τα φώτα άμαθου νεοσύλλεκτου εισέρχονται στο σημείο.

tromagmenoi

Συχνά πυκνά τρως ξενέρωμα γιατί Δήμοι και ιδιώτες φοράνε προστατευτικές λαμαρίνες και κολονάκια στον αμαξάτο έρωτα όπως συνέβη και στο πιο γκράντε sex hot spot της πόλης στο Μέγαρο Μουσικής. Μείναμε με το μέγαρο και χάσαμε τον παίδαρο και όλα αυτά τα συναισθήματα θυμού απογοήτευσης και εξαλλοσύνης μαζί, που μπορεί να σου προκαλέσει η θέα μπροστά σε ένα σκηνικό τύπου «βλέπω το γλυκό και δεν μπορώ πλέον να το φάω» .
Ο νόμος το κρίνει παράνομο στην περίπτωση που οι φιγούρες σας είναι ορατές , ως προσβολή δημοσίας αιδούς. Λογικά αν φροντίσεις να ανακαλύψεις στάση –πατάκι που να συμπεριλαμβάνει και τους δύο, η δημόσια αιδώς δεν κινδυνεύει. Ως τότε είναι στην διακριτική ευχέρεια του κύριου με την στολή που σου χτυπάει το τζάμι.
Love is in the car λοιπόν και αυτά είναι τα always classy car-sex spots της πόλης, χωρισμένα σε ανατολικά και δυτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν γίνονται και ενδιαφέρουσες ανταλλαγές πληθυσμών, με την Καλαμαριά και το Καλοχώρι να κρατούν σταθερά τα ερωτικά μαστίγια των δύο εισόδων της πόλης.

kastra

Κάστρα
Στα κάστρα αδερφοί μου, στα κάστρα. Στο σημείο που έχει φιλοξενήσει τα σάλια και τα ερωτόλογα του ερωτικού ξεκινήματος κάθε μέσου Θεσσαλονικιού. Περιοχή mainstream που συγκεντρώνει κυρίως τους εναπομείναντες ρομαντικούς ή τους αθεράπευτα κλασικούς. Μονόδρομα στενάκια καταλήγουν σε κρυφά σημεία με θέα, που δυστυχώς προλαβαίνει μόνο ένας τυχερός την φορά. Υπομονή, κατανόηση και σεβασμό στην σειρά προτεραιότητας καθώς στο πορθμείο των γαμιστρόνων της πόλης η δουλειά είναι πάντα μπόλικη.

Θέατρο Δάσους
Ακούς το «νεράιδα της αυγής» και θέλεις να στο επιβεβαιώσουν; Απέχεις μόλις τρία λεπτά γρήγορου περπατήματος για να φτάσεις στο δασάκι που πάρκαρες. Άσε τον Μάλαμα για λίγο, μπορώ να σου πω πως θα εξελιχθεί το πρόγραμμά του, είναι το ίδιο εδώ και μια δεκαετία. Αν πάλι θέλεις απεγνωσμένα το «μετά μουσικής» τότε άφησε μισάνοιχτο παράθυρο και θα είναι σαν να το κάνεις στην αρένα. Ακόμα και τις μέρες που το θέατρο δεν φιλοξενεί δρώμενα, το δασάκι τις νύχτες φιλοξενεί σταθερά τις ολόδικές του παραγωγές συμπεριλαμβανομένων σεξ-θυσίας-αμαρτίας σύμφωνα με τους θρύλους. Μην ξεχνάς πως στην πόλη που αγαπάει να διαδίδει παραμύθια για αγρίους αγνοώντας τους…αγρίους, ένα ζευγάρι μάτια και στην πλάτη δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

theatro-dasous

Σχολή Δικαστών
Σοφιστικέ και κονσεπτικό, η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών στην Ικάρων, ψηφίστηκε άτυπα από το κοινό ως το ιδανικότερο σημείο για σεξ στο αυτοκίνητο για τους πιο συνειδητοποιημένους, επειδή πληροί τρεις συγκεκριμένες προϋποθέσεις : απομακρυσμένο σημείο (δεν σε βγάζει ο δρόμος, πρέπει να ξέρεις που πηγαίνεις), καθαρό περιβάλλον με πάντα παρούσα την έξαψη που προσφέρει η πιθανότητα διακοπής από τον εκνευριστικό επαγγελματισμό του φρουρού.

Πλαζ Καλαμαριάς
Μυρίζει – ξεμυρίζει, τις δύσκολες ώρες για τους περισσότερους είναι ο Νο1 γαμιστρώνας της πόλης που θα τους έρθει στο μυαλό. Το πρώτο μέρος που θα τρέξουν να αναζητήσουν κενή θεσούλα για να παρκάρουν τις ορμές τους. Φώτα πόλης να τρεμοπαίζουν, θέα αλλά και μικρές εκπλήξεις από τους μόνιμα περιφερόμενους cool αδιάκριτους πεζούς της περιοχής που δεν είναι σε φάση τις περισσότερες φορές να αποκωδικοποιήσουν αυτό που βλέπουν τα μάτια τους γιατί με λίγη φαντασία είναι ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και στον εγκέφαλό τους εκείνη την στιγμή.

Remvi
Το Remvi τις καθημερινές κλείνει νωρίς. Σχετικά. Οπότε για τους πιο προσχεδιασμένους τύπους, το πάρκινγκ κοντά στην είσοδό του συγκεντρώνει συχνά το προγραμματισμένο σεξ των 3.30πμ μετά από τις τεκίλες. Για τους πιο spooky κυκλοφορεί και η φήμη πως η έπαυλη-αρχοντικό-σπίτι που θα παρατηρήσεις (δεν γίνεται να μην το πάρει το μάτι σου) σχεδόν απέναντι από το σημείο, είναι στοιχειωμένο.

Κρήνη
Στην Κρήνη θα κατέβεις στις προβλήτες. Όπως σε εκείνη την γνωστή μεταξύ αγνώστων, πίσω από το Μαϊάμι που στρίβοντας στον στενό χωματόδρομο έβγαινες κανονικά στην «παράγκα του μπάρμπα-Θωμά». Πάρκαρες και ξεκινούσες τα δικά σου ενώ το show δεν τελείωνε ακόμα και όταν εσύ είχες ήδη τελειώσει το κομμάτι σου. Στο σημείο κατεβαίνουν συχνά ολίγον τι μεθυσμένοι παραπάνω του κανονικού, αναπολούν αγάπες και έρωτες αδυνατώντας να υπολογίσουν τα όρια στεριάς και θάλασσας με αποτέλεσμα τα μικροατυχήματα να μπαίνουν στο τοπ της βραδιάς.

Πανόραμα
Στο Πανόραμα αγαπούν το προαύλιο χώρο των δημοτικών σχολείων και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν εννοούμε φυσικά την ώρα λειτουργίας τους. Φήμες θέλουν τους ντόπιους εραστές όταν δεν προλαβαίνουν να κινηθούν προς το κέντρο να καταλήγουν εκεί και να δίνουν ρεσιτάλ στην άπλα του χώρου.

ΔΑΚ Πολίχνης
Στην Πολίχνη της αθλοπαιδείας, της μπισμπιζέ γιάφκας και του δυτικοφέρνοντας συνουσιασμού, αγαπούν να μαζεύονται και να ικανοποιούν ορμόνες και απωθημένα στον ευρύτερο χώρο έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η αλήθεια είναι πως ο χώρος είναι τόσο μεγάλος και σχετικά προστατευμένος από άποψη θέασης που σχεδόν σε προκαλεί να πας να αναπληρώσεις όση γυμναστική έχασες στις κοπάνες του Λυκείου.

kalochori

 

Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου
Σε μία τεράστια έκταση κατά μήκος της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου, περνώντας τα θεματικά παρκάκια με τα φλαμίνγκο που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου κρατώντας το επίπεδο του χώρου κουλτουριάρικο όπως αρμόζει σε ένα τιτλοδοτημένο εθνικό πάρκο. Κατά μήκος της λιμνοθάλασσας θα βρεις στοιχειοθετημένα τα ερωτόνια Ευόσμου-Κορδελιού-Διαβατών κλπ επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της μαζικότερης συγκέντρωσης του εκρηκτικού σεξαπίλ της δυτικής πλευράς της πόλης.

 

Πηγή: parallaximag

X