Βρες τον εαυτό σου στον χάρτη του Facebook – 1,2 δισ. πρόσωπα χρηστών σε μία εφαρμογή

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Oct 01 2013

Βρες τον εαυτό σου στον χάρτη του Facebook – 1,2 δισ. πρόσωπα χρηστών σε μία εφαρμογή

faces-of-facebook-570
Μία εκπληκτική εφαρμογή εμφανίζει όλα τα μέλη του Facebook με ένα κλίκ. Η εφαρμογή «Τα πρόσωπα του Facebook» είναι διαθέσιμη στο ίντερνετ και περιλαμβάνει τις φωτογραφίες και τα προφίλ 1,2 δισεκατομμυρίων χρηστών!

Σύμφωνα με την Daily Mail για να δει κάποιος όλες τις φωτογραφίες χρειάζεται 36 χρόνια, 5 μήνες, 46 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα!
Η κάθε φωτογραφία έχει μπει με χρονολογική σειρά, ανάλογα με την ημέρα που οι χρήστες μπήκαν στο σάιτ και αν ο χρήστης συνδεθεί θα μπορέσει να βρει το νούμερο που αντιστοιχεί στη φωτογραφία – προφίλ του.
Ο αριθμός του χρήστη μπορεί να μπει στον τοίχο του στο Facebook και επίσης, μπορεί να ψάξει για τυχόν φίλους του πού έχουν κάνει προφίλ πριν απ’ αυτόν.
Τα «Πρόσωπα του Facebook» σχεδιάστηκαν από την Ναταλία Ροτζάς.
Μπουάτ σουρεάλ
X