Νέες γυμνές φωτογραφίες της έφηβης Madonna σε δημοπρασία

Oct 25 2013

Νέες γυμνές φωτογραφίες της έφηβης Madonna σε δημοπρασία

Who’s that girl? Η μελαχρινή κοπέλα που κοιτάζει την κάμερα φορώντας λίγα ρούχα ναι, είναι η Madonna.
Ήταν 18 ετών, στα τέλη του 1977, στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, μια σπουδάστρια χορού, η οποία ονομάζεται Madonna Louise Ciccone ποζάρει γυμνή για 10 δολάρια την ώρα στον φωτογράφο Herman Kulkens.

► Madonna: “με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού πάνω σε μια ταράτσα”
Σήμερα, που η Βασίλισσα της Ποπ είναι 55 ετών και η περιουσία της αγγίζει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, πολλές από εκείνες τις φωτογραφίες, οι οποίες άνηκαν στον ζωή σε μας εκδότη του “Penthouse”,  Bob Guccione (που πέθανε απένταρος από καρκίνο στα 79 του τον Οκτώβριο του 2010) και έχει πλέον στην κατοχή του ο επιχειρηματίας Jeremy Frommer, που αγόρασε ολόκληρη την περιουσία του πέρυσι, βγαίνουν σε δημοπρασία.

Για την Madonna σίγουρα δεν ήταν σοκ, αφού πόζαρε και για άλλους δύο φωτογράφους γυμνή από το 1978 μέχρι το 1980.

Για τις  γυμνές και χαμογελαστές φωτογραφίες της δημοπρασίας αυτής πάντως πάλεψαν στον δικαστήριο το 1985 τόσο το “Penthouse” όσο και το “Playboy” ώστε να τις δημοσιεύσουν. Η Madonna έδωσε λίγα χρήματα στον Herman Kulkens για τα δικαιώματα των φωτογραφιών, αλλά ο Kulkens και η γυναίκα του, επίσης φωτογράφος, Susan, μήνυσαν για δύο εκατομμύρια δολάρια τον Guccione, λέγοντας ότι είχαν πουλήσει τις φωτογραφίες στο “Playboy”.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν τελικά και στα δύο περιοδικά δέκα χρόνια μετά, αφού η Madonna έγινε μεγάλο όνομα. Ο Herman Kulkens σχολιάζοντας τις φωτογραφίες έχει πει: “Το πρόσωπό της μου θύμιζε την Κλεοπάτρα”. Ο εκπρόσωπος της Madonna έχει πει πολλές φορές ότι η πελάτης του δεν έχει κάνει τίποτα στην ζωή της για το οποίο να ντρέπεται.

Ο Jeremy Frommer πουλάει στις 9 Νοεμβρίου τις φωτογραφίες της Madonna και δήλωσε στην “Dailymail Online” ότι έξι από αυτές δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ. Είπε ακόμα ότι μυστήριο παραμένει το κορίτσι του οποίου η Madonna χτενίζει τα μαλλιά.

Μπουάτ σουρεάλ
X