Πως να πάρετε ρέστα από τα μηχανήματα των λεωφορείων του ΟΑΣΘ

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Oct 17 2013

Πως να πάρετε ρέστα από τα μηχανήματα των λεωφορείων του ΟΑΣΘ

Πως να πάρετε ρέστα από τα μηχανήματα των λεωφορείων του ΟΑΣΘ

Πως ακριβώς γίνεται; Έστω ότι θέλει ένας φοιτητής ή μαθητής να βγάλει ένα εισητήριο που κοστίζει 50 λεπτά και διαπιστώνει ότι έχει στην τσέπη του ένα κέρμα του ευρώ.

Αν πατήσει για να βγάλει εισητήριο των 50 λεπτών και βάλει το ευρώ του το μηχάνημα όπως όλοι ξέρουμε θα του βγάλει το εισητήριο χωρίς να του επιστρέψει τα 50 λεπτά πίσω. Κοιτάξτε τώρα τι μπορεί να κάνει για να χαλάσει το κέρμα του ευρώ σε ψιλά. Έχει 1 ευρώ οπότε πρέπει να πατήσεις ένα εισητήριο που κιστίζει περισσότερο πχ των 2 ευρώ και να βάλει το κέρμα του ενός ευρώ στο μηχάνημα. Φυσικά το μηχάνημα δεν θα το δώσει το εισητήριο γιατί έβαλε λιγότερα χρήματα. Αμέσως μόλις βάλει το ευρώ θα πρέπει να πατήσει το κόκκινο κουμπί που βρίσκεται πάνω πάνω στο μηχάνημα τόσες φορές όσες θέλει να διαιρέσει το ένα ευρώ που έβαλε. Αν το πατήσει 2 φορές τότε το μηχάνημα θα του δώσει το ευρώ του σε ρέστα. Αν έχει πενηντάλεπτα μέσα θα του δώσεις εκτός απροόπτου 2 πενηντάλεπτα. Αν δεν έχει θα του δώσει 2ολεπτα και 10λεπτα. Στην χειρότερη περίπτωση θα του δώσει το κέρμα του ευρώ πίσω.

Μπουάτ σουρεάλ
X