Απέλυσαν καθηγήτρια λόγω γυμνής φωτογράφησης αλλά οι μαθητές την θέλουν πίσω

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Oct 17 2013

Απέλυσαν καθηγήτρια λόγω γυμνής φωτογράφησης αλλά οι μαθητές την θέλουν πίσω

Καμπάνια στο διαδίκτυο κάνουν μαθητές σε σχολείο του Τέξας για να επιστρέψει στο πόστο της η δασκάλα τους που έγινε κουνελάκι του Playboy

Η 21χρονη καθηγήτρια Ισπανικών Cristy Nicole Deweese έχασε τη δουλειά της επειδή δέχθηκε να κάνει γυμνή φωτογράφηση για λογαριασμό του Playboy.

Γονείς των μαθητών της, είχαν διαπιστώσει ότι είχε λάβει τον άτυπο τίτλο της “φοιτήτριας του μήνα” για το Playboy το 2011. Επρόκειτο φυσικά για το concept της φωτογράφησης. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και την “στοίχειωσε” και κατά τη διάρκεια της μετέπειτα επαγγελματικής της δραστηριότητας.
Για την ακρίβεια, παρά το γεγονός πως η γυμνή της φωτογράφηση είχε γίνει πολύ πριν αρχίσει να διδάσκει, οι γονείς δεν της το συγχώρησαν και αποφάσισαν να πιέσουν για την απόλυση της. Εν τέλει, η 21χρονη καθηγήτρια απολύθηκε στις 10 Οκτωβρίου.
Οι μαθητές όμως φαίνεται ότι είχαν αντίθετη άποψη και ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές σε ιστοσελίδα με το όνομα “Save Ms Deweese”.
Στο πλευρό των μαθητών ήταν και αρκετοί γονείς με έναν από αυτούς να γράφει: “Είστε η καλύτερη καθηγήτρια ισπανικών που είχε ποτέ η κόρη μου. Αν χρειαστείτε ποτέ συστατική επιστολή, μπορείτε να βασιστείτε πάνω σε εμένα ως γονιό και στην κόρη μου”.
X