Οδηγός σεξ: Ο οργασμός κάνει καλό στον οργανισμό

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Oct 06 2013

Οδηγός σεξ: Ο οργασμός κάνει καλό στον οργανισμό

Η ερωτική επαφή  δεν προσφέρει μόνο ικανοποίηση , αλλά βελτιώνει και την υγεία μας
Εννέα λόγοι για να κάνετε συχνότερα σεξ
Διαβάστε εννέα λόγους γιατί πρέπει να  κάνετε συχνότερα σεξ

  1. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος καθώς κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης υπάρχει αυξημένη ροή προς τα γεννητικά όργανα
  2. Παρότι δεν μπορεί να συγκριθεί με την σωματική άσκηση, το σεξ αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και τον ρυθμό της αναπνοής ακριβώς όπως συμβαίνει στο σώμα όταν γυμναζόμαστε. Ο οργανισμός παράγει ενδορφίνες, όπως στην άθληση.
  3. Μαζί με τις ενδορφίνες, παράγονται και ντοπαμίνες βελτιώνοντας την διάθεσή μας. Πρόκειται για την ίδια ορμόνη που εκκρίνεται όταν κάποιος κάνει χρήση κοκαϊνης. Είναι σαφές γιατί το σεξ μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε ανάλαφροι και αισιόδοξοι.
  4. Λειτουργεί ως φυσικό υπνωτικό και μας βοηθά να κοιμόμαστε καλύτερα
  5. Το σεξ δεν βοηθά μόνο την καρδιά αλλά και τον εγκέφαλο, ο οποίος οξυγωνόνεται καλύτερα κατά την διάρκεια της πράξης
  6. Έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί και ως παυσίπονο. Μάλιστα οι γιατροί κατά την βικτωριανή περίοδο το συνιστούσαν για την καταπολέμηση της ημικρανίας!
  7. Αν η σημερινή ζωή είναι γεμάτη εντάσεις και στρες, το σεξ μας βοηθά να ηρεμούμε όχι μόνο λόγω της έκκρισης συγκεκριμένων ορμονών αλλά και γιατί δίνει στον εγκέφαλο την ευκαιρία να κάνει διάλειμμα.
  8. Αν σας που ότι λάμπετε μετά το σεξ, έχουν δίκιο. Ο οργανισμός εκκρίνει μια ειδική ορμόνη που βοηθά το δέρμα
  9. Το σεξ βελτιώνει την συναισθηματική μας ευφυΐα και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, για μια πιο ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή.
Μπουάτ σουρεάλ
X