ΓΑΜΠΡΌΣ ΠΛΆΚΩΣΕ ΤΗ ΝΎΦΗ ΣΤΟ ΞΎΛΟ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ!

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Oct 07 2013

ΓΑΜΠΡΌΣ ΠΛΆΚΩΣΕ ΤΗ ΝΎΦΗ ΣΤΟ ΞΎΛΟ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ!

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία…

Φωτογραφία για Σοκαριστικό: Γαμπρός πλάκωσε την νύφη στο ξύλο την ώρα του γάμου

Ένα πραγματικό περιστατικό σαν σενάριο ταινίας σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια την νύφη μετά την τελετή του γάμου και κατά την διάρκεια της δεξίωσης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Καντίκιοι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, όταν το ζευγάρι μετά τον γάμο μπήκε στο αμάξι για να φύγει η νύφη «τόλμησε» να πει στον άντρα της, πώς η θεία του της κρέμασε ψεύτικα κοσμήματα στο νυφικό.
Ο άντρας έγινε έξαλλος και λέγοντας της μόνο «Πώς μιλάς έτσι για την θεία μου» την «βουτάει» από το μαλλί και άρχισε να την δέρνει.
Όταν έφτασαν στην γαμήλια δεξίωση, άρχισε να την δέρνει μπροστά στον κόσμο, ενώ τα χειρότερα σημειώθηκαν την ώρα που προσπάθησαν να επέμβουν οι γονείς της.
Ο γαμπρός έβγαλε όπλο και «διέταξε» τους πάντες να μην πλησιάσουν. Τότε, οι γονείς της παραπονέθηκαν στους γονείς του άντρα και… η αίθουσα μετατράπηκε σε ρινγκ.
Δέκα άτομα συνελήφθησαν και μετά την κατάθεση αφέθηκαν ελεύθεροι…

Μπουάτ σουρεάλ
X