Ελεύθερο Internet WiFi για όλους στην Θεσσαλονίκη

boite, mpouat, bouat, μπουάτ, soureal, surreal, σουρεάλ, thessaloniki, σαλονικη, saloniki, Θεσσαλονίκη, βοιτεσθρρεαλ, ραδιοφωνικοι σταθμοι, radio, ράδιο, ραδιόφωνο, web radio, internet radio, ιντερνετ ραδιοφωνο, περιέργα νεα, ενημέρωση, πικάντικα νεα, αστεία νεα, σουρεάλ, νέα, υπαρξιακά ζητήματα, όμορφη μουσική
Oct 18 2013

Ελεύθερο Internet WiFi για όλους στην Θεσσαλονίκη

Μία πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης Χασδάι Καπόν.

Ελεύθερο Internet WiFi για όλους στην Θεσσαλονίκη

Ογδόντα πολυσύχναστα σημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων κεντρικές πλατείες και χώροι τουριστικού ενδιαφέροντος, επέλεξε ο δήμος Θεσσαλονίκης για να προχωρήσει στην ανάπτυξη υπηρεσιών ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (WiFi), οι οποίες θα παρέχονται εντελώς δωρεάν προς όλους τους πολίτες.
«Εφόσον θα πληρούνται οι προϋποθέσεις, που έχουν τεθεί από πλευράς δήμου Θεσσαλονίκης, η ανάπτυξη αυτών των υπηρεσιών, είναι εφικτό να αρχίσει πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και να ολοκληρωθεί σε ένα διάστημα περίπου 2 μηνών» εξηγεί ο κ. Καπόν στην εφημερίδα «Μακεδονία».
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του δήμου Θεσσαλονίκης, δωρεάν WiFi θα παρέχεται στις πλατείες Αριστοτέλους, Αγίας Σοφίας, Ιπποδρομίου, Συντριβανίου, Δημοκρατίας, Ελευθερίας, Εμπορίου, Καντούνη, Μοριχόβου, Γαλερίου, Μηνά Πατρικίου, Δικαστηρίων, στην κεντρική πλατεία της Τριανδρίας, στην ΧΑΝΘ και σε πολλές άλλες.
Ανάλογη κάλυψη θα υπάρχει και στα γήπεδα του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, στο Παλαί ντε Σπορ, στο Ποσειδώνιο, στο Ιβανώφειο, στο θέατρο Γης, στον Ζωολογικό κήπο, στους Κήπους του Πασά, στον Λευκό Πύργο και σε άλλα σημεία μεγάλου ενδιαφέροντος.

Μπουάτ σουρεάλ
X